Träna upp din styrka med hemmagym

Att träna på gym blir alltmer populärt. I själva verket är det hela 72% av den vuxna befolkningen som motionerar minst en gång i veckan.

Det finns dock många som vill träna men som inte riktigt finner tiden att ta sig till ett gym; exempelvis småbarnsförälder eller egenföretagare med lite tid. Det finns också de som hellre vill träna ensamma. Vad skulle då passa bättre än ett hemmagym?

Fördelarna med hemmagym

Många som jobbar oregelbundna arbetstider har inte alltid tid eller möjlighet att tajma in träningen med vardagspusslet. Möjligheten att då ha ett eget hemmagym med några träningsmaskiner eller vikter kan kännas som en befrielse. I ur och skur finns det möjlighet när gymmet är hemma. Det utesluter också ursäkterna som kommer fram när himlen är grå utomhus. Ett hemmagym ger också friheten att fokusera på det du vill träna. Dessutom med tanke på att det kan kräva så lite som 6 minuter träning dagligen passar det perfekt om du kan göra detta i bekvämligheten av ditt egna hem.

På Gymkompaniet kan du inskaffa allt du vill ha om det så är en träningsvikt eller träningsmaskin. Allt man kan tänka sig finns att skaffa. Du kan designa och göra gymmet exakt efter dina egna premisser och önskemål, kan man önska sig mer än det?