NFL och topplaget New England Patriots

Visst kan man se likheter mellan vanlig rugby och Amerikans fotboll men det är ganska stora skillnader också. Vi bestämde oss för att kolla in NFL och topplaget New England Patriots.

Från Boston Patriots till New England Patriots

Visst kan man bli imponerad då ett lag har vunnit Super Bowl sex gånger och sedan 2000-talet tagit sig till slutspel i princip varje år. Laget finns i Foxborough alldeles utanför staden Boston. Redan 1959 så grundades laget och hette då Boston Patriots men bytte namn 1971 till New England Patriots. Laget har sina supporters främst inom området kring Boston men även vi i Sverige som har en förkärlek för Amerikansk fotboll och det är många av oss som håller New England Patriots som stora favoriter.

Alla supporters till laget

Numer så kan man beställa hem produkter för detta lag hem till din brevlåda. Och för den som är riktigt hardcore fans av NFL och kanske framförallt New England Patriots kanske redan följer supportersidan för NFL. Ta en titt här om du inte redan gjort det. Där så får du all den information som du behöver både för NFL i stort men också för de lag som ligger dig varmt om hjärtat. Det finns mycket matnyttigt för den som gillar Amerikansk fotboll. Du får nyheter, artiklar och analyser om både spelare och matcher.