Om det uppstått en idrottslig skada – få behandling för detta

Att utöva en idrott är ett bra sätt att hålla kroppen i form och säkra tillräckligt med fysisk aktivitet. Dock kan sporter som rugby även vara slitande och leda till skador på dina muskler och leder. Det kan innebära smärta och även leda till djupare besvär om du inte får hjälp i tid.

Individuell rehabilitering

Är du en passionerad rugbyspelare kan olika behandlingsformer ofta gå hand i hand med din träning. På så sätt kan du vårda din kropp och förebygga att dina problem förvärras samtidigt som du tränar. Har du en svår skada kan det dessvärre betyda att du måste ta en paus och ägna dig helt och hållet åt din rehabilitering.

Muskelcentrum kan du få hjälp med kombinerade individuella behandlingar. Med en skräddarsydd behandlingsplan kan du komma tillbaka snabbare och fortsätta spela din favoritsport.

Olika behandlingsformer

Med hjälp av olika typer av rehabilitering kan du potentiellt uppnå goda resultat snabbare. En kombination mellan träning, stötvågsbehandling och massage kan bli en bra balans för att återhämta kroppen och återställa slitna muskler.

Tillsammans med en expert kan ni komma fram till vilka behandlingsformer som passar dig och dina behov bäst. Därmed kan du skapa de bästa förutsättningarna för att din rehabilitering blir framgångsrik.