För dig som tränar styrkelyft

Träning på gym har verkligen tagit fart under de senaste åren. Sedan pandemin slog till har allt fler uppmärksammat vikten av att få in lite träning i vardagen. Det kan vara allt från promenader eller cykelturer till gym. Oavsett om du tränar styrkelyft eller om du gillar att lyfta tungt finns det hjälpmedel på marknaden.

Med dem kan du maximera dina lyft och samtidigt se till att hålla kroppen skyddad. Ett lyftarbälte är verkligen att rekommendera, eftersom det hjälper till att skydda ländryggen. Det ger dig också en extra push när du ska lyfta nära ditt max.

Om du hela tiden vill bli starkare är någon form av straps ett måste vid tunga lyft, speciellt för ryggen. Ofta ger nämligen händerna upp innan musklerna i ryggen gör det.

Skydd för knä och armbågar är också att rekommendera vid tunga lyft för att minimera skaderisken.

Handla bra produkter på nätet

Om du är sugen på att inhandla produkter till gymmet kan vi rekommendera att du gör det på nätet. Du får allt som oftast produkter till ett billigare pris. Gå till ntgear.se om du vill ha kvalitativa produkter. Där kan du också få tips på vad du behöver när du ska lyfta tungt.