Rugby eller fotboll om man besöker England

Om man besöker England så är det fråga om man ska se en rugby- eller fotbollsmatch? Fotbollen är ju onekligen stor i England men samtidigt så är ju rugby något av en nationalsport i England. Man kan ju välja att besöka båda för att få uppleva två härliga matcher.

Boka din resa redan idag

Har du ett stort intresse för rugby och fotboll så kan det vara dags att boka din resa redan idag. Genom företaget GO Sport Travel så kan du smidigt få tag på både matchbiljetter till en fotbollsmatch, resa och boende på hotell. Det går att kolla upp om de kan få tag på biljetter till någon rugbymatch också. Om inte så kan dessa bokas då ni väl är på plats. Huvudsaken är att ni tagit er till England och boendet och fotbollsbiljetten är fixad. Om det är Leeds United som är det lag som ni vill se så är det Elland Road som är arenan ni får besöka. Där har rugbylaget Hunslet Hawks delat arena med Leeds. Så sent som 2015 så höll Rugby Union världsmästerskapet och två matcher för rugby i arenan.

Mycket annat att uppleva i England

Det finns mycket annat att uppleva i England. Se till att få tid för något annat också så det inte bara blir rugby och fotboll. Även om detta är vad resan går ut på så kan det vara skoj att hinna med något annat. Förutom nattklubbar så finns Leeds Grand Theatre där det håller uppsättningar av opera. Historiska Kirkstall Abbey är en klosterruin som kan vara intressant att besöka. Om ni besöker Leeds under Augusti så hålls det en festival i Bramham Park som kan besökas.